Nieuwe editie Hinke Schreuders

Er is een nieuwe editie van Hinke Schreuders verkrijgbaar via Jacko Brinkman Contemporary Art.

Bestel HIER

In samenwerking met Jacko Brinkman Contemporary Art presenteert Hinke Schreuders een nieuw werk in kleine oplage. De basis voor “The Blessing of Love” is een afbeelding van een bruid uit een Libelle uit 1949 die Hinke eerder gebruikte voor een “Works on Paper”, maar dit exemplaar nogmaals vond op een rommelmarkt. 

De bruid is een regelmatig terugkerend thema in het werk van Hinke. Deze cover pagina van een oude Libelle is op ware grootte afgedrukt op hoogwaardig Hahnemühle papier. De toevoegingen van tule zijn van de bruidssluier van de moeder van Hinke uit 1960. Samen met de stukjes wit en rood zijdegaren vormt het een nieuw uniek en vooral zeer persoonlijk werk. 

Het werk is uniek in een serie van 12 plus 1 artist print, de tule van de bruidssluier, die Hinke al sinds haar jeugd bewaarde, is beperkt en zal tot op het laatste restje gebruikt worden voor deze bijzondere editie. Het beeld is afgedrukt op Hahnemühle Bamboo 300 grams papier en wordt geleverd in een Barth lijst met museumglas van esdoorn op aluminium in A4 formaat. Omdat het glas de stukjes sluier op hun plaats houdt is het werk alleen ingelijst te verkrijgen. 

“The blessing of love”
Oplage 12 plus 1 AP
Afmeting met lijst 31 x 22.3 cm
Piëzoprint op Hahnemühle Bamboo 300 grams
Barth lijst esdoorn op aluminium met Clarity glas

€ 495 incl. lijst en incl. btw.

Bestel HIER

Barth lijst esdoorn op aluminium met Clarity glas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *