Kunst Kijken: Galerie Fietstoer #1 (uitverkocht)

Ga je mee Kunst Kijken op zaterdagmiddag 14 december in de Jordaan in Amsterdam? Van 15 tot 18 uur bezoeken we, op de fiets, tentoonstellingen in vooraanstaande galeries. 

We krijgen niet alleen uitleg over het werk van de kunstenaars maar ook over de rol van de galeriehouder. Hoe ziet de kunstmarkt in Nederland eruit en hoe wordt de prijs van een kunstwerk bepaald? We bezoeken jonge galeries die de toppers van morgen brengen en gerenommeerde galeries met een internationaal netwerk.

Ga met me mee kunst kijken en ontmoet andere leuke kunstliefhebbers! Het definitieve programma van de Galerie Fietstoer #1 is begin december bekend. We fietsen naar de galeries. Het zijn kleine afstanden maar net te ver om te lopen.

De Galerie Fietstoer #1 kost € 15 per persoon. Er kunnen maximaal 10 mensen mee. Wil je vaker mee of kom je met meerderen dan is een 5 rittenkaart € 60. Een privé toer is prijs op aanvraag.

Zes keer per jaar organiseer ik voor kunstliefhebbers de Galerie Fietstoer in Amsterdam. Wil je graag een op maat gemaakte toer voor je eigen groep mensen op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt? Of wil je een keer naar een andere stad? Een privé toer kan ook, mail me voor meer info.

Aanmelden via info@jackobrinkman.nl

Galerie Fietstoer #2 is in februari a.s. 

3 antwoorden op “Kunst Kijken: Galerie Fietstoer #1 (uitverkocht)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *